Notices
Results 1 to 6 of 6
Like Tree1Likes
  • 1 Post By Markus Hanke

Thread: How do I get LaTeX to work? How do I get quoting to work?

  1. #1 How do I get LaTeX to work? How do I get quoting to work? 
    Member
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    St. Louis
    Posts
    30
    I am new to this forum, and am having trouble getting two features to work at all. First of all, I haven't figured out how to get LaTeX to work using the quick menu. If I double click on an item nothing happens.

    If I drag an item to the edit window I get this: http://www.thephysicsforum.com/vlate...d44376b8c3.png

    Is there some configuration that is incorrect? I am using Chrome Version 34.0.1847.131 m, and it says it is up to date.

    When I try the quote buttons on a posting I want to respond to, nothing happens. I've tried it before typing in the reply box, I've tried it after typing in the reply box, and I've tried it before doing Advanced Reply. I just get the cirular arrow icon indicating it is doing something, but nothing ever happens.

    Any ideas, anyone?
    Reply With Quote  
     

  2. #2  
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    112
    I tried the link. It came up blank.
    Reply With Quote  
     

  3. #3  
    Administrator Markus Hanke's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Ireland
    Posts
    1,378
    There is currently an issue with forum software, which I am trying to resolve together with the Site Admin. The problem isn't on your end, but rather with the forum itself.
    I'll let you know once I have a resolution.
    KJW likes this.
    Reply With Quote  
     

  4. #4  
    Member
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    St. Louis
    Posts
    30
    Is this problem not going to be fixed? I haven't heard anything about this in about 2 weeks now.
    Reply With Quote  
     

  5. #5  
    Administrator Markus Hanke's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Ireland
    Posts
    1,378
    Is this problem not going to be fixed? I haven't heard anything about this in about 2 weeks now.
    I am having difficulties contacting the Site Admin - I think he might be away on leave. My apologies. I am trying to get this sorted asap, but only the Site Admin has direct access to the servers.
    Reply With Quote  
     

  6. #6  
    Member
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    St. Louis
    Posts
    30
    Markus: Thanks, I appreciate your efforts on this. I'll be patient...
    Reply With Quote  
     

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •